Tervetuloa Hiprakkaan!

Talli avai ovensa tammikuussa 2009 ja on siitä saakka porskuttanut suomenhevosten parissa. Päälaji hevosillamme on kouluratsastuksessa, mutta en sulje pois yleispainotteisia hevosia.
Talli sijaistee jossain päin virtuaalista Suomea. Ympäriltä löytyy oivat maastot vaelluksille, maastoesteille sekä ihan pihapiiristä löytyy maneesi ja pari kenttää. Tarhat ovat suuria ja ruohopohjaisia ja niitä on tarpeeksi monta, jotta vaihtelua saadaan. Lähimmät naapurit ovat tiluksia ympäröivien peltojen laidoilla muutamien kilometrien päässä. Täällä saa siis rauhassa hääräillä, mitä mieleen juolahtaakaan.

Hiprakassa ei ole juurikaan toimintaa. Täällä toki järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti koulukisoja, mutta niitäkään ei listata minnekään. Kasvatan suomenhevosia niin käyttöön kuin näyttöönkin. Kipaisehan katsomaan, löytyiskö myynnissä olevista sinulle sopivaa kauraturpaa tai olisiko joku oreistani juuri sinun tammallesi passeli seuralainen. Myös tammat ovat lähes poikkeuksetta käytettävissä jalostukseen leasing-sopimuksella.

Mikäli sinulla on jotain mielesi päällä, liittyen talliini, hevosiini tai ihan johonkin muuhun, ota reippaasti yhteyttä minuun vaikka mailitse tai yksityisviestillä Keskustan puolella (hyörin siellä nimimerkillä Nenna2377).

Mukavia hetkiä omassa arjen pakopaikassani!
Terveisin, Nenna VRL-02377

Tallin rekisteritunnus: HIPR5001
@: nennukka89@gmail.com
Lukaisehan minun/meidän blogia!

© Cherie (CC BY-NC 2.0)

Tarjolla jalostukseen Hiprakan Emanueli

◊ Voikko, pitkäsukuinen suomenhevosori
◊ koulupainotteinen, 40 KRJ-sijoitusta
Luonteeltaan oikein leppoisa ja sosiaalinen, ratsuna kuuliainen ja taitava. Taitaa niin koulun kuin esteet, maastossa pomminvarma kaveri.
◊ Tavoitteena: SLA- ja KRJ-laatikset


© Viirunen (CC BY-NC-ND 2.0)

Myynnissä: Hiprakan Sulovilja

◊ rautias, 3-polvinen suomenhevostamma
◊ koulupainotteinen, 41 KRJ-sijoitusta
Eläväinen ja hyväntahtoinen tapaus. Seurallinen neiti, joka osaa käyttäytyä myös yksin jäädessään. Ratsuna kuuliainen ja nöyrä, tykkää hypätä ja maastossa kulkee tasaisen varmasti.