Tervetuloa!

Olet juuri tulla tupsahtanut virtuaalisen tallin etusivulle, tervetuloa siis! Heti alkuun tahtoisin painottaa sitä, että tallia ei oikeasti ole olemassa, kuten ei myöskään hevosia tai mitään toimintaa, mitä tallilta löytyy. Kaikki tällä sivustoilla on täysin ylläpitäjän mielikuvituksen tuotetta, eräänlainen leikkikenttä siis.

Shamrock Hillistä löytyy tällä hetkellä vain halingereita ja fellponeja, jotka ovat valloittaneet minun sydämeni syystä, jota en oikein itsekään tiedä. Tallin hevoset ja ponit kilpailevat pääosin valjakkoajon parissa, mutta emme pidä mahdottomana, että etenkin vanhempien asukkaidemme kanssa kilpaillaan aktiivisesti (myös) muissakin lajeissa. Keväästä 2012 alkaen tahdomme kuitenkin jäädä ihmisten mieliin valjakkoponien ja hevosten kasvattajana.

Tilamme ovat siistit ja sopivan kokoiset, vaikka talli onkin kaikkea muuta kuin juuri valmistunut. Kiiltäviä kaltereita ja täysin pölytöntä tallia on aivan turha odottaa. Kaikki tarvittava meillä kuitenkin on, suuria karsinoita, pesumahdollisuudet, säilytyspaikat varusteille ja ruoille sekä tietenkin omat, turvalliset tarhat tallirakennuksen välittömässä läheisyydessä. Ja koska tallillamme pyörii pienimuotoista kasvatusta, on hyvä olla myös muutama varsomiskarsinakin.

Ilmapiiri Shamrock Hillissä tahdotaan pitää asiallisena ja määrätietoisena, vaikkakaan emme anna stressin ottaa valtaa, emmekä anna muiden sanella ehtoja toimintatahdillemme. Hevosia treenataan ja kilpailutetaan aktiivisesti, toisina kuukausina enemmän, toisina sitten taas hieman vähemmän. Olemme huomanneet, että kun stressin taso vähenee, löytää yhä useampi tiensä meille ja kaikilla on mukavampaa.

Terveisin, Nenna (VRL-02377, KR)

Yhteystiedot

Kaikenlaiset yhteydenotot ovat erittäin tervetulleita ja niitä voikin lähettää sivuston ylläpitäjälle joko mailitse tai vieraskirjaan raapustamalla. Huomaathan, että kiireelliset ja yksityiset asiat on suositeltavaa lähettää s-postilla. Mielipiteet, kisakutsut, yms. ei-niin-kovin-kiireiset puolestaan sujahtavat kätevästi vieraskirjaan.
Kiitoksia etukäteen viesteistänne!

nennukka89@gmail.com

Suosittelemme

Suosittelemme-listalle otamme mielellämme talleja, joista löytyy haflingereita ja/tai fellponeja. Ilmoita tallisi listan jatkoksi vieraskirjassa selkeästi tai mailaamalla!

VRL
VVJ
VSN
Orikatalogi
Virtuaalijelppi

Ionic
Figura
Chinet Ranch
Douglasville
Stud Pondgate
Rimeyard Haflingers
Nerywick Stallions

Päivitykset

21.04.2014: Nyt on jälleen heppasten sivuille päivitetty valjakkokisoista sijoituksia ja muutenkin muokattu sivuja hieman uuteen uskoon. Jatkossa Shamrock Hillin hevoset ja ponit kisaavat vain porrastetuissa kisoissa, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

15.01.2014: Ah, uusi vuosi ja uudet kujeet. Uudet kujeet merkkaavat viimeinikin talven ensimmäisia KUNNON pakkasia sekä lumipeitettä. Vähänhän lunta on, alle 20 cm, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään.
Aamulla pakkasten paukkuessa vielä liki -20 asteessa, saapui pihaamme traileri, joka toi tallimme uuden asukkaan; kauniin haflinger-tamman, Aryan. Käykäähän rapsuttelemassa ja lahjomalla neitiä porkkanoilla. Psst, mikäli huomaat Aryan tarhassa ilman loimea, ilmoitathan siitä heti. Neiti kuulemma on varsin omatoiminen loimen poistamisen suhteen. :D

22.12.2013: Joulu on jo ovella, lunta ei vain näy missään. Ei sitten missään! Yleensä tähän aikaan vuodesta ponit ovat vetäytyneet lumisille laitumille joulupukkia ja poroja odottelemaan, mutta tänä vuonna pimeä, märkä ja viima on saanut otuksetkin aivan harmistuksiin. Joulumieltähän tässä ei oikeastaan kenelläkän ole kummemmin. Niin tai näin, tallista löytyy nyt joulukoristeet ja muut. Lisäksi pari uutta fellvarsaa paukkaa talliin lähipäivinä, kun Bending dncen ja Morning Mothin pitäisi saattaa vuoden viimeiset varsat maailmaan. Jotain hyvää tähänkin mustaan jouluun! Toivottavasti teillä on joulumieltä hieman enemmän!

21.07.2013: Hevosille merkkailtu lisää kisoja kalentereihin, vihdoinkin! Hafliger-ori Usher sekä fell-tamma Beyonce saavuttivat molemmat sarallaan 40 VVJ-sijoitusta ja näin ollen päättivät kilpailu-uransa. Jee! Varsoja on syntynyt, mutta osa on vielä vailla sivuja - jälleen kerran. :D

25.03.2013: Elossa ollaan, heppoja kisataan hiljakseltaan. Uusi haflinger-tamma muutti talliin, tervehtikää Miayaa!

16.02.2013: Kasvatteja sivutettu viime päivinä kunnolla, kasvattilistakin kaiketi lienee ajantasalla. Uusia varsoja haaveissa felleistä sekä haflingereista.
Olisi kauheesti intoa pistää haffuille ja felleille joku jännä puuhapäivä tms. pystyyn, mutta... Liekö moiseen, villiin tempaukseen sitten kuitenkaan osallistujia...?

18.01.2013: Vuosi vaihtui ja sivujen siirto ja uusien ponien sivuttaminen on edelleen kesken. Vaikka hommaa on edelleen suuresti ennen uudistuksen julkaisua, olen hyvillä mielin ja koitan saada homman kasaan tammi-helmikuun vaihteeseen. Elossa ollaan siis edelleen.

28.11.2012: Mä tein sen! Nimittäin uuden ulkoasun Shamrock Hillille ja pakko sanoa, että olen pirun tyytyväinen! Luvassa vuoden 2012 lopulle on siis ulkoasun ja osoitteiden vaihtoa (html -> php) ja sivujen totaalinen läpikäynti. Tekstejä uusitaan siltä osin, kun näen tarpeelliseksi ja lisäksi fellponijoukoomme on tulossa aimo annos uusia poneja, kiitos Kerpan!
Astutukset jäävät näillä näkymin tältä vuodelta kovin vähälle, mutta ensi uonna sitten uudet kujeet ja uudet varsat, eikös?
NJ-näyttelyt on viety kunnialla loppun ja taas pidän kyllä ainakin vuoden tauon niiden järjestämisessä, mikäli NJ:n tuomaritilanne pysyy samana, mitä se on viimeisen vuoden ollut. Huh huh. Keskitytään me sitten siis VVJ-kisoihin.

13.10.2012: NJ:t jälleen menossa ja VVJ:tkin on anottu. Pari uutta kopukkaa on saapunut talliin kuluneen viikon aikana. Uutta ulkoasua haaveilen, mutta en jaksa ehkä kuitenkaan alkaa siihne vaihtoon taas, tämä taitaa olla ihan sopivan pirtsakka meille, eikös.

17.09.2012: Talliin asteli uusi felli-poika, Make. Kisakalentereita päivitelty viimeinkin!

14.07.2012: Kaikki tallin hevoset ja ponit ovat nyt VRL:n rekisterissä ja VH-numerot on päivitetty heppojen omille sivuille.
Elämäni ensmmäiset VVJ-kisat on anottu elokuun ensimmäisille päiville!

26.06.2012: Heppalistaukset vedetty uusiksi samalla, kun päästettiin osa hevosista nauttimaan ikivihreistä laitumista. Jatkoa ollaan suunniteltu ja lisää pitäisi lähteä poneja hakemaan.

N-näyttelyt anottu, maitovarsoille vielä tilaa: klick!

13.06.2012: Hevoset ovat päässeet kilpailemaan VVJ:n alaisissa kilpailuissa ja kovapa olisi minullakin hinku moiset kisat anoa. Taidan kuitenkin toistaiseksi tyytyä kisaamaan muiden kisoissa, sillä valjakkoajo lajina on minulle sen verran outo, että pitää tutustua siihen paremmin ensiksi.

Huhtikuun KRJ-laatuarvostelun tilaisuudesta hyviä uutisia! Lille ja Bop palkittiin molemmat KRJ-II -palkinnoin, joten porkkanoita heille!

28.04.2012: Viimeisimmästä turinasta onkin taas vierähtänyt luvattoman pitkä aika, mutta laiskuus ja saamattomuus on vienyt totaalisen voiton minusta. Nyt kuitenkin viimeisen kuukauden aikana olen laitellut tallin sivut kuntoon ja haffujen rinnalle on tullut muutamia fellejä. Kunhan kaikki pienet hienosäädötkin saadaan kuntoon, olisi aika alkaa laittelemaan alkukesän varsoja tuloilleen.

Bop ja Lillie on ilmoitettu KRJ-laatuarvosteluun ja nyt jännätään tuloksia.

25.10.2011: NJ-näyttelyistä on saatu lähes kaikki tulokset ja nyt puuttuvien perään huudellaankin - taas. Lisäksi hevoset saivat kilpailukalentereihinsa rutkasti täytettä, kun jaksoin vihdoin laitella sijoitukset muotoon ja jopa sivuille asti, useat yksilöt ovatkin villien kisojen puolesta valmiita niin YLAan kuin VPA:n laatuarvosteluun. Jatkossa koitan keretä kilpailemaan myös jaosten alaisissa (KRJ ja ERJ) ja pitäisi varmaan noita tekstejäkin alkaa katteleen konimuksille.

28.08.2011: Ensi viikon aikana saadaan luultavastikin tulokset NJ-näyttelyihimme, pajhoittelut jälleen tulosten viivästymisestä!

Tänään talliimme asteli Shamrock's Pontiac, meidän oma kasvattimme, joka oli ensimmäiset kuusi vuottaan elämästään Tijuanan hoivossa, mutta palasi nyt kasvattajalleen. Pontiacin koulutus on päättynyt ja todellinen kisaratsun elämä pääsee pikku hiljaa starttaamaan. Viekäähän herralle porkkanoita, kyllä se makupaloista tykkää!

09.08.2011: NJ:t ovat suhteellisen hyvällä mallilla, tuomarit on löydetty jokaiseen luokkaan ja enää puuttuu tulokset parista luokasta + BIS. Heppojen sivuja on myös päivitelty oikein urakalla nyt parin viimeisen päivän aikana ja alkaahan noita sijoituksiakin näille kertymään, villeistä lähinnä, kun jaosten alaisia ei olla niinkään päästy kisaamaan niiden nopean täyttymisen vuoksi. Myöhemmin niitä sitten.

Elossa ollaan, vaikkakin päivitykset ovat aika harvassa, pistetään tällä kertaa kesän piikkiin! ;)

15.06.2011: Vihdoin ja viimein saimme loputkin tulokset julki toukokuun näyttelyistä! Pahoittelut tulosten viivästymisestä, mutta oli pienoisia ongelmia saada tuomareita (tai heiltä vastauksia kyselyihini) ja lisäksi IRL-elämä poiki perheenlisäystä. :) Nyt kuitenkin tulokset lähetetty myös BIS-listalle ja seuraavia näyttelyitä harkitaan ja kartoitetaan ajankäyttöäni.

14.04.2011: Shamrock Hill hyväksyttiin Windsor Virtual Villageen tontille numero 12. Lisäksi hevosille on päivitelty kisoja kalentereihin ja uuden NJ:t ovat suunnitteilla.

25.03.2011: Kasvattilista laitettu ajantasalle sekä hevosten sukutauluihin korjattu oikeat osoitteet Rimeyardon hevsoten osalta. Talliin asteli myös muutama uusi asukas, omia kasvatteja, jotka vihdoin saivat sivutkin. Käykäähän moikkaamassa siis Sophiea, Liselottea sekä Usheria!

Diana nappasi maaliskuun kantakirjaustilaisuudesta KTK-II -paikan! Vau!

18.03.2011: NJ-näyttelyt on hyväksytty kalenteriin hetki sitten ja vielä mahtuu lähes kaikkiin luokkiin osallistujia. Näyttelyt ovat jälleen avoinna vain ERI:n jäsenille, joten kipin kapin osallistumaan, jos jäsenyys ko. seuraan löytyy -> kutsu.

Diana on ilmoitettu kantakirjattavaksi, peukkuja, peukkuja! ;)

Talliin asteli uusi tamma, ikäähän sillä jo alkaa olemaan, mutta virkeä neito kyseessä, joten katsomme, josko hänestä vielä jotain saisimme aikaan. Tutustukaamme uuteen kaunokaiseen, DWS's Sereneen!

03.03.2011: Uudet NJ-näyttelyt anottu, hyväksymistä odotellen siis. Osallistumisia ei vielä oteta vastaan.

Kuten varmasti huomaattekin, on sivuillamme jälleen ulkoasu vaihtunut, tällä kertaa ruskean sävyiseen ja mielestäni huomattavasti tyylikkäämpään ja selkeämpään kuin edellinen. Mielipiteitä puolesta ja vastaan voipi halutessaan kirjustella vieraskirjaan tai vaikkapa mailiinkin.

Suuremman päivityksen yhteydessä lähetin Nadjan vihreille laitumille, johtuen tamman heikentyneestä kunnosta ja yleisestä apaattisuudesta. Lepää rauhassa!

Hevosien sivuja päivittelin myös urakalla, lähes jokaiselle tuli kisatuloksia lisää sivuillensa sekä muutamille innostuin vallan rustaamaan päiväkirjamerkinnät. Seuraavana vuorossa olisikin orien haku tammoilleni ja uusien hevosten maailmaan saattaminen.

04.02.2011: Näyttelyt jälleen menossa, vielä kerkee mukaan, jos kuuluu Eliittiratsastajiin!
Oma kasvattimme, Diana, on nyt virallisesti Champion! Kohta alkaa neidillä ikäkin riittämään kilpakentille ja sieltä odotellaankin sitten kunnon menestystä.

09.01.2011: Menestystä vuodelle 2011 kullekin täysin tasapuolisesti! :)

Hevosille lisäilin tänään näyttelyistä saatuja sertejä sivuillensa, Fililtä ja Lillieltä uupuvat enää yhdet MVA-sertit, jotta olisi kasassa VIR MVA Ch! Ajatelkaapas sitä! :) Kyllä työ tuottaa tulosta, kunhan vain jaksaa kerta toisensa jälkeen näpytellä niitä osallistumisia, eikä lannistu pienistä vastoin käymisistä.

Näyttelyiden lisäksi hevoset ovat päässeet kilpailemaan koulu- ja esteradoille, nini jaosten alaisissa kuin villeissäkin. Näitä sijoituksia koitan keretä kaivelemaan myöskin pikimiten, jotta saadaan jälleen jotain todisteita aktiivisuudestamme tänne sivuille asti. :)

Talven varsoituksia aletaan pikku hiljaa miettimään, toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan. :) Jos siis haluat oman haflingerin, nini nyt on juuri oikea aika vaikuttaa!

20.12.2010: Jälleen mukana kuvioissa, etusivullekin saatiin vihdoin ja viimein tämä nykyinen ulkoasu.
Lisäksi NJ-näyttelyihin liittyen asiaa: uomarit on jo jokaiseen luokkaan ja muutamasta luokasta ollaan tuloksetkin saatu. Pahoittelen syvästi tulosten viivästymistä, mutta ilman nettiyhteyttä on paha lähetellä sähköpostiakaan. :) Pyrin kuitenkin saamaan tulokset pikimiten BIS-listalle asti ja uusia näyttelyitä kehiin. :)

Lisäksi tahtoisin ilmoittaa, että jos olet halukas järjestämään toimintaa tiloissamme, onnistuu se ottamalla yhteyttä sähköpostitse minuun, jotta voimme sopia asioista tarkemmin. :)

12.11.2010: Vihdoinkin kaikki hevoset kantavat uutta ulkoasua, viikonlopun aikana koitan saada muutkin sivut kuosiin.
Laittelin NJ:lle postia anomuksen muodossa ja toivottavasti piakkoin päästään taas kehään kilpailemaan komeimman ja kauneimman hevosen/ponin tittelistä! Kutsun julkaisen vasta, kun anomus on hyväksytty, jotta jännitys säilyy ;) Heh heh!

08.11.2010: Lähes jokaisen hevosen sivuille on saatu jo uusi ulkoasu, puuttuikohan enää kahdelta vai kolmelta. Pea ja Stingy saivat vihdoin muistosivunsa, jotka löytyvät Asukkaat-sivun alalaidasta, käykäähän muistelemassa. :)

Kun ulkoasu on saatu vaihdettua, olisi jälleen tarkoitus järjestään NJ:n alaiset näyttelyt, tällä kertaa vain ERI:n jäsenille. Mehän emme enää ole PVR:n jäsen talli vaan ERI:n, eli Eliittiratsastajien ;) Eläkäämme siis sen mukaisesti, pollet hyvät. :)

03.11.2010: Pea ja Stingy ovat kuolla kupsahtaneet ja muistosivut ovat ajankohtaiset. Vielä en kuitenkaan saanut aikaan niitä tehdä, mutta ehkäpä lähiaikoina. Levätkää rauhassa, mamman omat mussut!

Hevosten kilpailukalentereita päivittelin, aika vaisusti on alkanut syksy/talvi kilpailuissa, muutamia hassuja sijoituksia napsitaan, mutta oikeastaan kenenkään kanssa ei ole täydellisesti mennyt. Lisää harjoitusta, niin eiköhän se tästä :)

08.10.2010: Luvattoman pitkä tauko Shamrock Hillin päivittelyssä, anteeksi paljon!
Nyt kun on kukin tahoillaan toipunut kesästä, on ilo ilmoittaa, että me palaamme myöskin täysin virtuaalimaailmaan. KRJ ja ERJ ovat palanneet tauoltaan, vaikkakin VRL vielä löysäilee. Pääasia on kuitenkin, että jotain aktiviteettia ("järjestäytynyttä" sellaista) on tapahtumassa :D

Kesän aikana tallin asukkaat ovat saaneet makoilla rauhassa laitumilla, mutta jotta linjat pysyisivät edes hieman kunnossa, olemme pienoista treeniä harrastaneet jokasen kanssa sekä muutamissa kisoissa käyneet. Kesän aikana on myös tallimme vanhimmalle neitokaiselle, Pealle, myönnetty VIR MVA Ch -arvonimi, jota juhlittiinkin oikein kunnolla aikanaan. Nykyisin eläkepäiviään viettelevä tamma odottaa vielä muutamia laatuarvosteluja, ellei sen tilassa tapahdu jotain radikaalia muutosta. Tällä hetkellä iäkäs tamma on vallan pirtsakka ja elämänhaluinen. :)

19.07.2010: Viimeisimmästä raapustuksesta onkin kulunut aikaa muutama viikko. Tällä välin olen kuitenkin kerennyt ahkeroimaankin, hevisolle on lisäilty sivuillensa kilpailuja sekä näyttelyt on järjestetty, ainoastaan BIS-kehä on tuomaroimatta vielä.
Juicy tilasi meiltä varsan Rimeyardiin yhdistelmästä Iiro x Pea ja uuden varsan voikin bongata Rimeyardin puolelta nimellä Shamrock's Sabine.
Syksykn astutuksia pitäisi alkaa suunnittelemaan ja punnitsemaan vaihtoehtoja...

28.06.2010: Diana, tallin nuorin kaunokainen, sai omat sivut, käykäähän rapsuttelemassa pikkutammaa :)

27.06.2010: Vihdoin ja viimein kesäurakka ohitse, nyt on taas oikea suurpäivitys tehty, niin ulkoasulle kuin teksteillekin. :) Uudet näyttelyt samalla suunnitteille.

15.06.2010: Näyttelyiden BIS-kehän tulokset julki! Muutamille hevosille ulkoasun vaihtoa hieman raikkaampaan ja kesäisempään.

31.05.2010: Meneillään oleviin näyttelyihin saatiin tuloksia, muutamista luokista uupuu vielä.

29.04.2010: Kasvattilistan päivitys, Nadjan ja Plumpon sivuille muutamia sijoituksia lisätty.

24.04.2010: Tulokset näyttelyihin.

08.04.2010: Tallin hevoset pääsivät hieman kilpailemaan villien kisojen muodossa. Aikaisemmista kisoista odotellaan vielä tuloksia, mutta eiköhän jostain jotain kotiin tuomisiakin riitä? :)

26.03.2010: Näyttelyiden osallistujia lisätty mailista listoille. Vieläkin tilaa löytyy :) Ulkoasua vaihdoin hieman raikkaammaksi, mielipidettä ja muuta kommenttia otetaan mielellään vastaan vieraskirjassa tai vaikka mailitse.

21.03.2010: Muutamia varsoja lisäilty sivuille.

15.03.2010: Uudet näyttelyt anottu ja hyväksytty kalenteriin! Viekku luettu ja vastattu.

02.03.2010: Näyttelyihin tulokset!

28.02.2010: Kaikille sivuille saatu vihdoin uusi ulkoasu. Mielipiteitä puolesta (ja vastaan) otetaan vieraskirjassa :) Näyttelyihin odotellaan vieläkin tuloksia...

23.02.2010: Talliin asteli kolme uutta heppasta.

19.02.2010: Näyttelyiden viimeiset osallistumiset tänään!

© Nenna VRL-02377, ellei toisin mainita. Luvaton kopiointi on ehdottomasti kielletty! Taustakuvan © Ian & Glenda Baily, Fellpony Society
Shamrock Hill on virtuaalitalli eikä millään tiedoilla ole tekemistä oikean elämän kanssa. // Shamrock Hill is a SIM game stable and exist only in the internet, read more.