virtuaalitalli

Rumour Ponies

Virtuaalihevonen

Karkurannan Krohom

Virallinen nimi: Karkurannan Krohom
Syntymäaika: 30.12.2010

Rotu & sukupuoli: gotlanninruss, ori
Säkäkorkeus: 123 cm
Väritys: vaaleanrautias

Painotus: koulupainotus, porrastetut
Koulutustaso: Helppo A
Rekisterinumero: VH14-028-0146

Kasvattaja: Marsupieni, Karkuranta
Omistaja: Nenna, VRL-02377
3-vuotias: 30.12.2013
8-vuotias: 30.05.2014
-> ikääntyy satunnaisesti

Kilpailee porrastetuissa kisoissa (KRJ, VVJ)
keräten ominaisuuspisteitä.
Pistetilanne VH-numeron takana!

Käytettävissä jalostukseen!

Luonnekuvaus

Sukutiedot

i. Ephraim B
gr, 126 cm, rt
Klass-I, YLA3
ii. Elmer SWE
gr, 125 cm, prt
VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-III, YLA2
iii. Pytteliten SWE
gr, 130 cm, rt, evm
iie. Linetta
gr, 123 cm, rt, evm
ie. Lingon Satin
gr, 127 cm, rn
iei. Emanuel
gr, evm
iee. Hartsgall
gr, evm
e. Karkurannan Sune
gr, 125 cm, rn
ei. Hawkster ST
gr, 137 cm, rn
eii. Lost Hawk ST
gr, evm
eie. Optima ST
gr, evm
ee. Vindstilla
gr, 122 cm, rnvkk
eei. Ikke
gr, 126 cm, trn, evm
eee. Vindig
gr, rnvkk, evm

Ephraim B on Acantha Farmin komea kasvatti, jonka Marsupieni osti Karkurantaan jo orin ollessa varsin nuori. Säkäkorkeutta tältä rautiaalta orilta löytyy 126 cm ja se on kilpaillut monipuolisesti mm. koulu- este ja kenttäratsastuksessa. Ruotsin puolellakin Marsupieni kävi orin kanssa kilpailemassa ja eräistä ulkomuotoon keskittyvästä laatuarvostelusta ori nappasikin hienon Klass-I -palkinnon. Suomenmaalta ori on saavuttanut yleislaatuarvostelussa III-palkinnon, joka ei ole huono ollenkaan. Jälkeläisiä Epulla on toistaiseksi neljä kappaletta, kaksi oria ja kaksi tammaa.

Elmer SWE on monipuolinen ja menestynyt ori. Se on saavuttanut palkintoja niin näyttelyissä kuin ratsastuksessakinm tärkeimpinä mainittakiin VIR MVA Ch:n titteli ja YLA2 palkinto. Kilpaurallaan Elmer on painottanut enemmän kouluratsastukseen ja onkin pärjännyt siinä todella loistavasti ja hienolla tasolla. Ei ori toisaalta esteradoillakaan huonommaksi jäänyt, sijoituksia ERJ:n alaisissa kilpailuissa oli viimekatsomisen mukaan 18.

Pytteliten SWE oli isokokoinen (130cm) rautias russiori, joka menestyi näyttelykehissä ja kouluradalla. Sillä oli hienot liikkeet, ja koulupainoitteisuudestaan huolimatta sekin pärjäsi monipuolisesti peruslajeissa. Linetta oli niinikään rautias, koulupainoitteinen mutta muissakin lajeissa pärjännyt tamma. Se oli pienikokoisempi tamma (123cm), ja lopetti kilpauransa aikaisin ratsastajan kasvettua sille isoksi. Linettan nimeen voi kuitenkin edelleen törmätä monissa yhteyksissä sen kisamenestyksen ja hienojen jälkeläisten vuoksi.

Lingon Satin taas on Acantha Farmin virtuaalimaailmaan tuomia siitostammoja. Tiedoissa lukee tamman olevan koulupainoitteinen, mutta sillä on kilpailtu melko tasaisesti esteillä, koulussa ja valjakkoajossakin jonkunverran. Tammalla on myös sijoituksia ja voittoja useammasta lajista. Lisa on omien kokemusteni pohjalta ihan selväpäinen tamma, tarkempaa luonnekuvausta ei ole tallella.

Emanuel on ainakin kuvissa ollut komea ja vähän raisun näköinen tapaus. Sen nimi löytyy muutamien näyttelyiden ja koulukisojen tuloslistoilta ja se on menestynyt ihan hyvin. Hartsgall taas oli suht selväpäinen, monikäyttöinen ja mukava tamma jonka menestyksestä tosin en tiedä. Molemmat hevoset on ilmeisesti syntyneet Lojstan villirussilaumassa, näin ainakin käsitin, ja siksi niiden vanhemmista ei ole varmuutta.

Karkurannan Sune on niin perinteisen russin näköinen kuin vain voi olla. Ruunikko karvapeite ja aopivan pyöreä runko ovat yhdessä täydellinen yhdistelmä.

Jälkeläiset

Krohom on käytettävissä gotlanninruss-jalostukseen sopimuksen mukaan. Mikäli varsa oristani kiinnostelee, otathan reippaasti yhteyttä mailitse (os. nennukka89@gmail.com), niin sovitaan astutuksesta tarkemmin. Mikäli sinulla ei ole vielä mahdollista emäehdokasta tiedossa, voin auttaa sinua sopivan tamman etsinnässä.

Ei vielä jälkikasvua.Kaiken materiaalin © Nenna VRL-02377, ellei toisin mainita.
Rumour Ponies on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä.