Tervetuloa!

Olet löytänyt tiesi Arvolaaksoon, joka on täysin virtuaalinen talli. Tallia ei ole siis olemassa oikeassa maailmassa, vaan se toimii ainoastaan internetissä. Myös hevoset, kasvatit ja kilpailut ovat virtuaalisia.

Arvolaakso on perustettu toukokuussa 2012, kun minulla meni viimeinenkin hermo Hiprakan kanssa, jonka hevoslauma ja rotuskaala paisui kuin pullataikina, eikä koko touhussa ollut lopulta päätä eikä häntää - ainakaan mielestäni. Myös nimi ja koko talli kyllästytti ja kaipasin muutosta.

Arvolaakso on minun leikkikenttäni, jossa kasvattelen koulupainotteisia suomenhevosia omaan tahtiini. Hevosilla tavoitellaan laatuarvostelupalkintoja ja varsojen vanhemmat valikoidaan tarkasti. Arvolaaksosta on mahdollista saada tilausvarsa, mikäli tuleva koti vaikuttaa sopivalta kaikin puolin. Tarkempaa infoa tilausvarsoista ja kasvateistamme löydät kasvatus-linkin takaa.

Lyhyestä virsi kaunis, luulisin, joten käyhän peremmälle!
t. Nenna (VRL-02377, CAR)

20.05.2016: Sivut on siirretty uuteen osoitteeseen ja rukattu toimiviksi ulkoasun puolesta. Tallihan on tekemässä hiljaista kuolemaa, muutamat suomenhevoset on vielä myymättä, muuten täällä ei toistaiseksi ainakaan tapahdu enää mitään.

Käykäähän kurkkimassa asukkaat-sivulta myynnissä olevat hepat ja viekää loput pois!